House Rules

Unutar svakog objekta se nalazi bezicini routere a lozinka i ime mreze je u okviru na polici kod televizora. U slucaju ikakvih smetnji slobodno nam se obratite.

Bili bismo zahvalni ako biste izdvojili trenutak i ispunili kratki upitnik koj Vas ceka u Vasoj vili te iznijeli svoje misljenje o nasim usluga, ali o onom sto mozemo poboljsati. Svoja iskustva mozete podijeliti i putem drustvenih mreza ili jednostavno nam posaljite mail.
Vasi prijedlozi, pohvale, primjedbe i savjeti biti ce nam vazna pomoc u poboljsanju kvalitete usluge.

Slobodno nas obavijestite u slucaju da mozemo uciniti bilo sto kako bi Vas boravak bio sto ugodniji. To mozete uciniti tako da kontaktirate nase osoblje ili posaljte prigovor na nasu email adresu ​[email protected]​ a unutar Vase vile cete pronaci i formular za prigovore.

Check in je moguc nakon 16 sati. Ukoliko je objekt spreman ranije po dogovoru je moguce obaviti i raniji check in.
Molimo Vas da po dolasku kofere i putne torbe ne odlazete na krevetima iz higijenskih razloga vec na stalku za prtljagu.

Nije dozvoljeno prekoraciti maksimalni broj osoba za koji je vila registrirana. Domacin smije zatraziti da prekobrojene osobe odmah napuste objekt ili naplatiti dodatno.

Molimo Vas da se pobrinete da Vas ljubimac ne osteti opremu u vili. Kucni ljubimci nisu dozvoljeni u kupaonici i spavacim sobama te u bazenu. Ukoliko Vas ljubimac zaprlja ili napravi nered u bilo kojem djelu objekta vase je odgovornost da pocistite. Ukoliko mi to moramo uciniti biti ce dodatno naplaceno. Vas pas mora biti pod nadzorom na podrucju cijelog kompleksa. Imajte na umu da se drugi gosti mozda boje psa. Molimo drzite psa na povodniku te uvijek ocistite za njim nakon nuzde da li na javnom prostoru ili na travnjaku u vrtu vile.

Koristenje samog objekta te popratnih sadrzaja bazena i bicikli je iskljucivo na vlastitu odgovornost. Domaćin ne odgovara za bilo kakvu nezgodu ili ozljedu.

Se placa u gotovini po dolasku u objekt prilikom obavljanja procedure prijave.
Iznosi 1500 eura. Iznos se vraca gostu nakon pregleda objekta i prilikom check outa. Gosti su odgovorni za svaku ucinjenju stetu u objektu za vrijeme njihovog boravka te ce im se ista naplatiti shodno cjeniku za odstete. Ukoliko gost uoci neispravnog nekog uredanja ili osteceni inventar molimo da se ista prijavi u roku od 24 sata od dolaska. U suprotnom smatrati cemo da nedostataka nije bilo te necemo moci uvaziti nakandne zalbe.

Svakom gostu su na raspolaganju od jednog do maksimalno dva para kljuceva koji ukljucuju kljuc od glavnih ulaznih vratiju, pjesackih vratiju te od tehnicke sobe / kotlovnice. Ljubazno upozoravamo da pazite kada ostavljate kljuceve u bravi s unutrasnje strane objekta kako ne biste zatvorili vrata s vanjske strane i kljuc ostao u bravi jer onda moramo zvati hitne intervencije bravara. Ujedno je na raspolaganju i kljuc za automatsko otvaranje parkirnog mjesta te u nekim vilama se nalazi i daljinski upravljac za vanjsku rasvjetu u sjenicama odnosno gazebu.

U slucaju hitnih intervencija ili gubitka kljuceva , gost je duzan snositi troskove za izradu novih ili za kupnju nove brave ili uredaja za paljenja svijetla ili daljinskog za otvaranje parkirnih vratiju.

Molimo Vas da koristite mjesto za parkiranje koje je predvideno te da vrata uvijek zatvarate po dolasku odnosno odlasku. Parkirna vrata se otvaraju i zatvaraju pritiskom na dugme na crnom daljinskom upravljacu. U slucaju bilo kakvih problema molimo Vas da nas kontaktirajte. U slucaju gubitka daljinskog steta ce biti naplacena shodno cjeniku za odstete.

Molimo Vas da se pridrzavate kucnog mira u razdoblju od 22 / 23 sata do 7/ 8 sati ujutro te da postujete ostale goste i kucni red osobito nocu.
Tvrtka FINMAVI d.o.o. U svakom trenutku moze otkazati rezervaciju gostu koji se ne pridrazava pravila propisanih ovim pravilnikom.

Molimo Vas, bacajte smece u kante predvidene za to. Iste se nalaze u kuhinji u ladici ispod sudopera. Na raspolaganju su i spremnici za razvrstavanje otpada. Iako niste duzni razvrstavati otpad uvijek volimo uputiti goste za reciklazu barem papira, plastike i stakla. Kartonsku i papirnatu ambalazu te plasticne i staklene boce mozete i pohraniti u kotlovnicama ili tehnickim sobama ili jednostavno nazvati svog osobnog concierga i mi cemo se pobrinuti za reciklazu.
Sto se tice obicnog smeca njega se baca u spremnik koji se nalazi ispred vile u prostoru s bijelim zeljeznim vratima na kojima pise OTPAD.. Odvoz otpada se vrsi dva puta tjedno. Ukoliko kapacitet popuniti ranije i nemate kamo sa smecom molimo Vas da kontaktirate svog osobnog concierga koji ce se pobrinuti za nastalu situaciju.

Ako kojim slucajem nesto izgubite ili nadete tijekom boravka u nasem naselju prijavite to Vasem conciergu. Zelite li da Vam posaljemo neke predmete nakon odlaska, imajte na umu postanske troskove.

U svim objektima u glavnoj spavacoj sobi postoje sefovi koje savjetujemo da koristite. Sami mozete odabrati sifru, pored sefa se nalaze i upute za koristenje. Ukoliko se dogodi ikakav problem slobodno nas kontaktirajte kako bismo Vam mogli u sto kracem vremenu pomoci otkloniti kvar. Prije check outa molimo Vas da svakako sef ostavite prazan i otvoren. Hvala. Molimo Vas da novac i vrijedne predmete pohranite u sef.

U slucaju da se dogodi krada molimo Vas da nas odmah kontaktirate.

Broj za hitne slucajeve ​192

Gosti su duzni sami brinuti o svojm vlastitim stvarima i vrijednostima, te su odgovorni za svoje ponasanje unutar i okolini kuce.

U slucaju ikakvih smetnji sto se tice tehnike ili osnovnih stvari kao sto stu struja ili voda.. Molimo Vas da odmah kontaktirate nase osoblje ili svog osobnog concierga.

Na terasi ili u vrtu molimo koristite garnituru koja je predivena za vanjske prostore. Molimo Vas da ne iznosite iz vile nikakav namjestaj koji bi se vanjskom upotrebom mogao ostetiti. U svakoj vili postoji inventurna lista koju prolazimo tijekom check out procedure. Ukoliko ste vidjedli da nesto nedostaje ili je osteceno molimo Vas da nam prijavite unutar 24 sata ili po nastanku same stete. Osteceni inventar ili gubitak istog ce biti naplacen po nabavnoj vrijednosti predmeta.

Ljubazno Vas molimo da istovremeno ne koristite velik broj elektricnih uredaja jer time riskirate pregaranje osiguraca i nestanak struje odnosno pad sklopke. Takoder Vas ljubazno molimo da vodite racuna o rasvjetnim tijelima iz ekoloskih razloga.

Svi kanali su vec prethodno programirani. Molimo Vas ukoliko nije potrebno da ne mijenjate

postavke na tv. Sve nase vile su opremljene smart televizorima.

Razmislite o svom zdravlju i budite nježni prema okolišu.
Izbjegavajte ekstremne promjene temperature !
U idealnom slučaju vaše tijelo ne bi trebalo proći promjene temperature veće od 8°C između unutarnjih i vanjskih temperatura. Veće promjene temperature mogu rezultirati osjećajem lošeg grla, nosnog kaplja, glavobolje, suhih očiju itd.
Pažljivo pazite na temperaturu klima uređaja kako biste poštovali razliku od ne više od 5 do 8 stupnjeva s vanjskim, kao što je preporučeno. Izbjeći ćete nekoliko neugodnih simptoma i učiniti nešto dobro za okoliš. Ljubazno vas molimo da zatvorite sve prozore i vrata kada je klima uređaj uključen. To će držati hladni zrak unutar sobe i držati temperaturu umjerenom.

Molimo da vodu koristite razumno kako biste doprinjeli normalnoj opskrbi. U slucaju nestanka vode molimo Vas da nas ODMAH obavijestite kako bismo provjerili u cemu je problem. Voda iz slavine je pitka! Doduse ukoliko preferirate flasiranu vodu kontaktirajte nas te na Vas zahtjev mozemo Vam osigurati dovoljen kolicine vode u plasticnim ili u staklenim bocama branda JANA.

Molimo Vas da ne bacate ostatke hrane ili druge predmete u wc jer moze doci do zacepljenja. Posebnu paznju skrecemo na vlazne maramice, pelene, kuhinjske ubruse, salvete i slicno. Prilikom tusiranje pazite da ne stanete na cep od odvoda te time zacepite sifon jer voda nece moci otjecati i doci ce do poplave.

Istra je jedno od najpoznatijih turistickih odredista u Hrvatskoj koje nudi sjajan spoj velicanstvenih povijesnih znamenitosti, kulturnih dogadanja i brojnih aktivnosti poput biciklizma, planinarenja i drugih sportova.
Trebate li vise informacija, rasporede i karte za kulturna dogacanja ili izlete, obratite se Vasem osobnom Conicergu.

Unutar svake vile u ormaru u predsoblju u prizemlju cete pronaci kutiju prve pomoci.
Za hitnu medicinsku pomoc ili ako ste u velikoj opasnosti molimo Vas da odmah kontatkirate svog osobnog concierga ili se uputite u obliznju Villas Borghetto Security kucicu. Mi cemo odmah pozvati hitnu medicinsku pomoc iz Poreca. Medicinsku pomoc nocu osigurava Dom Zdravlja Porec odjeh hitne medinske pomoci. Kontakt za HITNE SLUCAJEVE unutar Hrvatske je ​112 ​. Ukoliko ste zaboravili svoje lijekove i treba Vam recept takoder slobodno nam se obratite.
POLIKLINIKA DR. JERKOVIĆ
Vladimira Gortana 25, 52440 Poreč
00385 (0) 52 434 850
00385 (0) 98 334 431
[email protected]

U svakom objektu se nalazi aparat za gasenje pozara s uputama za koristenje. Naravno da Vas molimo da nas HITNO kontaktirate u slucaju ikakvih problema.
Broj za hitne slucajeve ​193

Usluga lighthouse keepinga u vilama u kojima je ta usluga ukljucena u cijenu a to su HERMITAGE, IVANA i DOLCE VITA se odvija na dnevnoj bazi od 10 sati ujutro do 14 sati. Ukoliko imate potrebu da se vila spremi ranije ili u neko odredeno vrijeme, molimo Vas da se obratite svom osobnom Conciergu. U ostalim objektima je moguce dogovoriti odrzavanje prema Vašim potrebama shodno cjeniku Villas Borghetto.

Svi objekti imaju mogucnost upotrebe grila. Neki od njih su plinski BBQ BROIL KING dok u nekim objektima postoji zidani grill. Molimo Vas da plinski bbq ne koristite ispod sjenica / gazeba ili natkrivenim terasa iz sigurnosnih razloga. Plin je uvijek zatvoren te ga prije upotrebe treba otvoriti. Unaprijed zahvaljujemo. Ukoliko Vam nestane plina molimo Vas da nas kontaktirate kako bismo Vam u sto kracem vremenskom roku zamijenili novu plinsku bocu.

U vecini vila bicikle se vec nalaze u spremistima te su Vam dostupni na koristenje na vlastitu odgovornost. Molimo Vas da ih ne ostavljate ispred vila ili na travnjacima vec na predvidenim mjestima za bicikle. ​KUPITI STALAK ZA BICIKLE! ​S biciklima cete dobiti i lokot s kljucem. Molimo Vas da pazite na bicikle te na lokote. Gubitak lokota ili kljuca ce biti nadokanden prema pravilniku od predanog depozita.

Vrt zahtjeva redovito održavanje i njegu posebice u ljetnim mjesecima. Ovim putem Vas obavjestavamo da je svaki ​Petak i Subota​ rezerviran za nase vrtlare te Vas lijepo molimo da im omogucite pristup vrtu. Ujedno Vas molimo da gumene igracke na napuhavanje ne ostavljate na travnjaku kako se ne bi ostetio. U slucaju da ste na odmoru s kucnim ljubimcima molimo Vas da svakako voditi racuna o tome gdje su obavili nuzdu te da pocistite za njima. Zahvaljujemo se na Vasem razumijevanju i suradnji.

Nemojte se zamarati malim kukcima poput muha, komarac ili mrava. Oni su dio lokalnog prirodnog okruzenja. U Villas Borghetto naselju se pravovremeno vodi predzaštita spricanja protiv insekata. Ukoliko dodatno sami zelite poduzeti neke mjere, ljubazno Vas molimo koristite samo sprejeve ili druge proizvode koji ne ostavljaju tragove po zidovima. U slucaju nekih vecih problema molimo Vas kontaktirajte svog osobnog concierga te cemo se mi pobrinuti za nastale situacije.

Koristenje bazena je na vlastitu odgovornost.
Sustavi za filtiranje su unaprijed programirani i automatski funkcioniraju. Odgovorne osobe svakodnevno kontroliraju PH vrijednost vode kako bismo osigurali kvalitetno i sigurno koristenje bazena svim nasim gostima. U slučaju da primijetite da s bazenom nesto nije u redu da nema filtracije ili promjenu boje vode molimo Vas da nas ODMAH kontaktirajte.
Molimo Vas da se prije koristenja bazena istusirate na vanjskom tusu posebno ukoliko ste koristili ulje i kreme za suncanje. ​U slucaju stvaranja ruba masnoce na bazenu naplatiti ce se posebno ciscenje bazena u iznosu od 50 EUR.
Djeca mlada od 12 godina smiju koristiti bazen samo uz nadzor roditelja.
Skakanje u bazen i na madrace za napuhavanje nije dozvoljeno​. Naime, skakanje moze izazvati valove koji omogucavaju ulaz zraka u skimere i prestanak rada skimera.
Molimo Vas da igrace i luftmadrace ne ostavljate u bazenu nakon koristenja. Kako bi se zastitio sustav za prociscavanje bazena, provjerite sitne predmete , kupace kostime, nakit i slicno te drzite ih na sigurnome kako ne bi zastopali sistem za prociscavanje.
Koristenje peraja i druge tvrde obuce u bazenu nije dozvoljeno.
Odgovorna osoba za bazen dolazi jednom tjedno ili na Vas poziv ukoliko je potrebna ikakva intervencija.
KUCNI LJUBIMCI NISU DOZVOLJENI U BAZENU!
Kako biste Vi i drugi gosti nakon Vas mogli uzivati u koristenju bazena molimo Vas da se pridrzavate ovih pravila te nam pomognete da se bazen odrzava cistim.

U Svim objektima postoje perilice za rublje sa svim potrebnim, ukljucujuci i sredstvo za pranje rublja. Ukoliko imate neko osjetljivo rublje i trebate uslugu kemijske čistionice slobodno se obratite svom osobnom Conciergeu koji ce se pobrinuti za sve sto Vam je potrebno.

Ukoliko boravite u nasim vilima dulje od 7 dana svakako cemo mijenjati posteljinu i rucnike shodno nasim stadardima. Ukoliko zelite zamijeniti posteljinu i rucnike ranije molimo Vas da kontaktirate nase osoblje ili svog osobnog concierga. Zamjenu i dostavu ćemo izvršiti na Vas zahtjev uz nadoplatu shodno važećem Villas Borghetto cjeniku.

Strogo je zabranjeno iznosenje inventara iz vile na plazu ili bilo gdje drugdje.
Molimo Vas da niti jednu vrstu rucnika ne koristite kao rucnike za plazu te da iste ne iznosite van objekta / vile.

Molimo Vas da mokre rucnike i osobno rublje iskljucivo susite na stalcima za susenje koji se nalaze unutar svake vile u kotlovnicima ili u sobi gdje je perilica za rublje a ne na ogradama od terasa te da ih ne ostavljate na zelenilu. Zahvaljujemo na razumijevanju.

U sobama i prostorijama vila je zabranjeno pusenje! Molimo Vas da pusite iskljucivo u vanjskom dijelu objekta na terasama i u vrtu. Unutar objekta cete pronaci i pepeljare te Vas ljubazno molimo da za opuske koristite iskljucivo pepeljare te da opuske ne bacate po travnjacima, u vazama i slicno.

Napojnice su iskljucivo stvar Vašeg izbora i nisu ukljucene u racun tijekom Vaseg boravka. Hvala Vam sto cijenite trud naseg osoblja kako bi učinili Vas boravak što ugodnijim.

Standardno vrijeme odjave i primopredaje ključeva predvideno je do 10 sati ujutro. Molimo Vas da informirate svog osobnog Concierga o vremenu vaseg odlaska zbog povrata depozita i

primopredaje kljuceva. U suprotnome mi cemo kontaktirati Vas te dogovoriti termin. Ukoliko se gost ne odjavi do propisanog vremena duzan je podmiriti naknadu od 50 % iznosa troskova 1 nocenja pod uvjetom da se odjavio do 16 sati. Ukoliko se odjavljuje iza 16 sati duzan je podmiriti naknadu od iznosa jos jednog dodatnog nocenja.

Zelimo Vam sretan i siguran povratak vasem domu s pregrst uspomena iz Istre i Vila Borghetto.

Molimo Vas da vilu iako zavrsno ciscenje nije ukljuceno u cijenu ostavite urednom. U slucaju da je zateceno stanje drugacije od onoga po pravilniku tvrtka FINMAVI doo zadrzava pravo dodatne naplate od danog depozita.
Provjeriti da li je izneseno smece

Provjeriti Hladnjak ostaviti ga praznog
Provjeriti sef da li je prazan
Provjeriti osobne stvari
Elektricni aparati moraju biti iskljuceni..
Molimo da perilicu suda ostavite praznu i cistom. Namjestaj mora biti na svom mjestu kao i dekoracije. Sve slavine moraju biti zatvorene.

Dodatni troskovi poput primjerice boravisne pristojbe, dodatne posteljine, ciscenja i slicno placaju se na licu mjesta. Istaknuti su na Vasem putnom dokumentu uputnici voucheru i placaju se prilikom dolaska i koristenja.

Izuzetno nam je drago sto se za svoj savrseni odmor odabrali Villas Borghetto. Biti ce nam izuzetna cast ugostiti Vas ponovno. Ukoliko zelite izvrsiti rezervaciju za svoj slijedeci odmor svakako nam se direktno javite putem emaila ​[email protected]​ , telefonski
00385 91 622 3209 ​www.villasborghetto.com

Zelimo Vam ugodan boravak i mnogo nezaboravnih uspomena koje cete ponijeti kuci!

Toggle Content